Välkommen till Reumatikerföreningen i Skövde.

Reumatikerföreningen i Skövde finns till för att ge stöd och råd i vardagen för dig med reumatisk sjukdom eller sjukdom i rörelseorganen.

Föreningens målsättning är att ge ökad kännedom om reumatikernas situation samt att enligt Reumatikerförbundets och föreningens stadgar arbeta för att vård, behandling och rehabilitering för reumatiker finns tillgänglig i erforderlig omfattning.

Den 31/12 -17 var vi 301 stycken medlemmar. Vår föreningslokal ligger på Mariestadsvägen 101 B i Skövde. Vår ordförande, Birgitta Olsson Wallinder, finns i lokalen mestadels på onsdag eftermiddag, ring gärna innan, 0767-769979 . Här kan du få information, broschyrer och fika etc.

Vårt mål är att alla reumatiker är fullt delaktiga och jämlika i samhället.

Vår förening är en del av Reumatikerförbundet, som har 200 föreningar över hela landet.

Som medlem träffar du personer med olika reumatiska sjukdomar som:

• får information
  • byter erfarenheter
  • får tips
  • har roligt tillsammans

Kontakta oss för mer information!

För Reumatikerföreningen är det viktigt att du ska känna dig trygg med att vi behandlar dina personuppgifter på ett säkert sätt. All behandling av personuppgifter sker enligt gällande GDPR lagstiftning.

50 000 starka skäl att bli medlem

Bli medlem!